Ik heb uiteraard een hele berg met recepten die ik super fijn vind, maar wat zijn nu de beste bekeken recepten van 2017? Daar was ik enorm benieuwd naar, ik zet de meest populaire recepten voor je op een rijtje.

vegan jus

1. Spinazie stamppot met jus

Ik had al verwacht dat dit recept hoog zou eindigen. Overal las ik dat mensen op zoek waren naar lekkere jus. Net op dat moment had ik dit recept af. Over goede timing gesproken, haha.

vegan saoto soep

2. Vegan saoto soep

Dit is een van de eerste vegen recepten die ik deelde en trots dat ik er op was (en ben). De krokante tofu maakt deze soep helemaal af. Ultiem comfortfood. En dat vinden jullie ook volgens mij, anders zou het recept niet zo vaak bekeken zijn.

Chai havermout met gekarameliseerde pruimen Chai havermout met gekarameliseerde pruimen

3. Chai havermout

Het enige ontbijtje in deze lijst. Ik ben niet zo van de ontbijtjes maar dit vind ik toch wel heel lekker. Daarom besloot ik het ook te delen. Heb jij dit recept wel eens gemaakt?

seitan roast

4. Seitan roast

Deze seitan roast staat echt pas net online, speciaal voor kerst 2017 maakte ik dit recept. Ik had niet verwacht dat het ZO goed bekeken zou zijn. Op Facebook zag ik namelijk mensen super lullig reageren over het uiterlijk van deze roast en dat het gerecht ‘te lelijk voor woorden’ was. Gelukkig zijn er dus zat mensen die het wél wisten te waarderen.

Vegan sushi

5. Vegan sushi

Sushi blijft hot en iedereen lijkt er gek op te zijn. Vegan sushi is echt niet heel erg lastig om te maken, maar soms is wat inspiratie toch wel fijn. Dat geef ik je dus in dit artikel.

Vegan pad thai met kipstukcjes + winactie Vegan pad thai met kipstukcjes + winactie

6. Pad thai met kipstukcjes

Mede door de winactie die aan dit recept verbonden was, was dit een van de best bekeken recepten van 2017. Gelukkig werd het ook na de winactie goed bekeken. En zeg nu zelf; pad thai is toch ook super lekker?

linzen curry linzen curry

7. Linzen curry met zoete aardappel

Dit recept ontstond nadat Mitu en ik (voor de verandering) hetzelfde hadden gepland om te delen op onze blog. Ik wilde dat niet dus besloot met dezelfde ingrediënten iets anders te maken. Het viel in de smaak, anders had het niet in deze lijst gestaan.

Vegan steak tartaar

8. Vegan “steak” tartaar

Net als met de roast stond dit gerechtje pas net online. Een fancy voorgerechtje speciaal voor de feestdagen en voor mensen die indruk willen maken. Ik denk dat dit mijn persoonlijke favoriet van 2017 is.

Vegan hotwings Vegan hotwings

9. Vegan hotwings

Niet-vegans zijn negatief over bloemkool hotwings maar mij maakt het heel erg blij. Veel mensen lijken toch op zoek naar alternatieven voor de kipkluifjes (ewwww) en dan kom je toch terecht bij deze heerlijkheid.

Gerookte tofu met zoetzure saus

10. Gerookte tofu in zoetzure saus

Ik ontdekte gerookte tofu en was er direct verzot op. De tofu in een zoetzure saus zorgt voor een explosie van verschillende smaken.

PUR YA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here