Eerder deelde ik al mijn vijf favoriete recepten, maar het leek me ook wel leuk om jullie favoriete recepten uit te lichten. Ik dook mijn statistieken in en dit is wat ik vond.

1. Vegan Sushi

Vegan sushi Vegan sushi

Dit was echt goed (en veel dus) bekeken. Niet gek ook, sushi is namelijk super lekker. In deze variant gebruik ik zilvervliesrijst om het nèt iets gezonder te maken. Sushi is echt een van mijn favoriete dingen om te eten, alleen maken doe ik niet vaak genoeg. Jullie hopelijk wel 😉

2. Vegan pad thai met kipstukcjes

Vegan pad thai met kipstukcjes + winactie

Dit recept is in samenwerking met Vivera tot stand gekomen en mede door de winactie die eraan verbonden was is dit recept super veel bekeken. Gelukkig niet alleen daardoor, ik krijg regelmatig foto’s toegestuurd van jullie en dit recept komt best vaak voorbij!

3. De beste chili sin carne

de beste chili sin carne de beste chili sin carne

Ik vind dit sowieso de beste chili sin carne en jullie zijn er ook allemaal benieuwd naar blijkt nu. Leuk! Het is even wat werk, die bonen weken, dan koken en vervolgens nog chili ervan maken, maar hey; het is al het werk meer dan waard! Heb jij deze chili weleens gemaakt?

4. Linzen curry met zoete aardappel en aubergine

linzen curry

Een relatief nieuw recept maar nu al veel bekeken. Deze curry maakte mij super blij (en dat terwijl ik niet eens echt van aubergine hou. De heerlijke saus waarin al deze groenten verwerkt zitten smaakt echt super met rijst en roti of naan.

5. Vegan lahmacun

Vegan lahmacun

Hier sta ik wel van te kijken want, hoewel ik dit lekker vind, is het niet een heel boeiend recept. Maar wél lekker makkelijk voor een doordeweekse dag of een brakke zondag.

Wat is jou favoriete recept op mijn blog?

PUR YA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here