Ik spendeer veel tijd op Instagram en kan uren doorklikken en mooie foto’s bekijken. Vandaag besloot ik, speciaal voor jou, mijn favoriete accounts op een rijtje te zetten. Allemaal met overheerlijk vegan eten en andere vegan lifestyle posts. I love it. Kijk je mee?

Plantbasedbrekkie

7x Inspirerende Instagram accounts

Miriam post op haar instagram allemaal geweldig mooie foto’s van drool worthy eten. En ja, alles helemaal plantaardig. Haar feed is mooi en licht en (voor mij) enorm inspirerend.

Mitusmeatlessfood

7x Inspirerende Instagram accounts

Inmiddels is het geen verrassing meer dat Mitu mij enorm weet te inspireren. Zeker nu ik gezonder eet en wat meer op mijn voeding let is ze echt een rots in de branding. En oh, kijk hoe lekker haar eten er allemaal uit ziet!

_peanutbutter_and_kelly_

7x Inspirerende Instagram accounts

Deze dame is zó amazing. Kijk wat een heerlijke gerechtjes ze allemaal maakt. Zeker op het ontbijt-front weet ze me te inspireren met heerlijke dingen als quinoa porridge en zoete aardappel chocolade pap. Ik ben fan!

Theindigokitchen

7x Inspirerende Instagram accounts

Ik ben verliefd op deze feed en al het eten dat AJ weet te maken. Stiekem baal ik er vaak genoeg van dat ik niet zo’n gigantische bowl met rainbow-noodles heb of zo’n lieve bento box. Maar ach, daar kom ik ook wel weer overheen.

Foodbytiti

7x Inspirerende Instagram accounts

Je moet Talitha ook écht gaan volgen. Op haar account deelt ze zoveel lekkere fruity dingen. Dit maakt mijn hart blij, kijk al die geweldige kleuren. Ik wilde dat ik er direct in kon duiken.

Thisveganrebel

7x Inspirerende Instagram accounts

Roxanne is zo’n mooi mens en ik ben dan ook een groot fan van haar als persoon, maar dus ook haar instagram. De mooie lichte feed vol met foto’s van vegan goodies én eten maakt me direct blij.

Foodiestoflourish

7x Inspirerende Instagram accounts

Deze dame is een ware inspiratie. Haar instagram is een recovery page waarop zij allemaal geweldig lekker eten deelt, afgewisseld met de nodig motivatie en support. Een top dame, super vriendelijk en een steun voor veel mensen die dagelijks met zichzelf in gevecht zijn.

PUR YA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here