DE VEGAN CHALLENGE: WEEK #2

Ik had een puddinghoofd deze week, het zat echt helemaal vol met allerlei informatie. Ik ben super druk geweest met het helpen van mensen met websites, trouwkaarten, baby-fotoshoots, foto’s bewerken en dat soort ongein. Ik was, op z’n zachtst gezegd, behoorlijk overprikkeld. Ik vind het vaak leuk om onder de mensen te zijn, soms is het gewoon een beetje teveel – deze week was een beetje teveel. Dat merk ik dan gelijk aan mijn eetpatroon (en slaappatroon).

Het liefste lig ik dan tot een uurtje of 11.00 in bed, kom er uit, eet eigenlijk pas rond 15.00 mijn eerste maaltijd en dan het avondeten. ’s Avonds snack ik dan nog wat. Ik probeer nu alleen wél vast te houden aan een fatsoenlijk patroon. Het gaat wel met moeite moet ik zeggen.

De Vegan Challenge zelf gaat me goed af, ik heb alleen affentoe zin in kaas, maar dat is een kwestie van afkicken heb ik begrepen. En tot die tijd eet ik gewoon lekker overal edelgist vlokken bij. Kijken jullie mee naar mijn enigszins saaie eetdagboekje?

zaterdag 8 april

Ontbijt: lekker saai – alpro Go On met wat jam en een banaan.
Lunch: Rijstwafels met falafel hummus.
Diner: Een enorm uitgebreid diner met papa bij Restaurant Puur.

zondag 9 april

Ontbijt: Smoothie van banaan, spinazie en bosbessen.
Lunch: Rijstnoodles met gewokte champignons en seitan.
Diner: Ovenfrietjes met homemade knoflooksaus.

maandag 10 april

Ontbijt: een kop groene chai thee en een pakje crackers.
Lunch: 200 gram pittige tofu.
Diner: Couscous salade (ik was niet thuis dus ik had het in bakjes bij me).

dinsdag 11 april

Ontbijt: 2 appels met kaneel, 1 banaan.
Lunch: Een schaaltje Alpro Go On, een pakje crackers met hummus.
Diner: Vivera ‘kip’ schnitzels + stokbrood

woensdag 12 april

Ontbijt:  4 rijstwafels met pindakaas
Lunch: 2 rijstwafels met jam, 2 rijstwafels met hummus, 2 bananen
Diner: 
Mexicaanse rijst met gebakken banaan

donderdag 13 april

Ontbijt: Smoothie van 1 banaan, bosbessen, spinazie en havermelk
Lunch: 4 rijstwafels met pindakaas en sriracha
Diner: 
Couscous met geroosterde kikkererwten en krokante bloemkool

vrijdag 14 april

Ontbijt: 1 mango, 1 appel, 1 banaan, 1 rijstwafel met pindakaas
Lunch: 4 rijstwafels met avocado, sriracha en sesamzaadjes
Diner: 
Mexicaanse rijst met gebakken banaan (left over van woensdag)2 thoughts on “DE VEGAN CHALLENGE: WEEK #2”

  • Super leuk dat jij ook meedoet met de Vegan Challenge. Ik zag je comment bij Ikbenirisniet en wat heb je een toffe blog! Enne mag ik jouw recept voor knoflooksaus misschien? Ik mis dat echt tijdens de Challenge hahaha.

    • Uiteraard mag je mijn recept voor de knoflooksaus, haha. Ik neem 2 eetlepels remia mayolijn (die is vegan) en daarbij doe ik 2 eetlepels alpro go on. Dat verdun ik met een beetje water. Ik roer er 1 of 2 teentjes geperste knoflook doorheen én wat fijngehakte bieslook. Super simpel maar ZO lekker 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Close