Eerder deelde ik al mijn favoriete Engelstalige vegan youtubers met je. Maar hey, er zijn ook een hele berg Nederlandstalige youtubers die content maken over de vegan lifestyle. Dus vandaag kun je hier in een lijst vinden met een aantal van de kanalen die ik graag volg.

Sofie Senden

Sofie is een awesome dame. Enige tijd geleden kwam ik via wat doorklikken op haar kanaal terecht en woowww. Laten we het even hebben over haar gigantische liefde voor dieren. Deze dame red schaapjes en kippen van de slacht. Zorgt ervoor dat ze helemaal beter worden (als ze ziek zijn) en zorgt met enorm veel liefde voor haar beestjes. Pas is ze een webshop gestart en daar verkoopt ze eco-friendly en fair trade kleding en accessoires. Ze is echt een inspirerende dame dus ga haar zeker eens checken.

Good Vibing Gang

Ik kwam via het kanaal van Sofie op dit kanaal terecht. Een super tof kanaal over vegan eten, bewust leven, eetdagboekjes en leuke vlogs. Dit soort kanalen maken me altijd super vrolijk. Ik ben een sucker voor eetdagboekjes en kan hele dagen dit soort video’s kijken. Ben jij net zo? Dan is dit ook echt een kanaal wat perfect bij je past.

Mitu’s Meatless Food

Mitu en ik werken regelmatig samen, spreken elkaar (bijna) elke dag en ze weet mij continu te inspireren met haar awesome dingen. Nu is ze ook aan het vloggen geslagen en ik ben helemaal blij, want hallo; dit is een gorgeous lady met verstand van lekker eten. Wat wil je nog meer? Op Mitu’s kanaal vind je vlogjes waarin ze kookt en recept video’s. Super handig voor als je wat inspiratie nodig hebt.

This Vegan Rebel

Nog zo’n kanaal met What I eat in a day video’s. Uiteraard moet ik wel zeggen dat ik bevooroordeeld ben want ik vind Roxanne gewoon HEEL leuk. Zij vlogt voor de Vegan Challenge en blogt ook op thisveganrebel.com.

Eva in fruit paradise

Eva heeft een kanaal VOL filmpjes over de vegan lifestyle. Van een vegan designer tas tot een etentje bij de Vegan Junk Food Bar en van een video’s  over stoppen met de pil tot eetdagboekjes. Ik geniet ervan, een veelzijdig kanaal waar allerlei onderwerpen gewoon besproken kunnen worden. Had ik trouwens al gezegd dat Eva zelf ook een tof mens is? Ze is altijd bereikbaar voor een praatje op instagram en heeft allerlei handige tips. Ik zeg: abonneren!

PUR YA

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here