Fusili met linzen en cashewnoten

462
views

Ik besloot dat het tijd werd voor een simpel receptje dat ik nog heb gefilmd ook. Doe ik gewoon even, ondanks dat ik eigenlijk te druk ben voor eigenlijk alles. 

Fusili met linzen en cashewnoten Fusili met linzen en cashewnoten

Print

Fusili met linzen en cashewnoten


Voorbereiding 10 minutes
Kooktijd 20 minutes
Totale tijd 30 minutes
Porties 4 personen
Author Joyce

Ingrediënten

  • 1 ui gesnipperd
  • 3 tenen knoflook fijn gehakt
  • 4 zontomaten in reepjes gesneden
  • 150 gram champignons in plakjes
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 250 gram linzen afgespoeld
  • 30 gram ongezouten cashewnoten gehakt
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • 1 theelepel vegan bouillonpoeder
  • 2 laurierblaadjes
  • gekookte fusili voor 4 personen
  • verse basilicum optioneel

Instructies

  1. Verwarm 2 eetlepels water (of olie) in een diepe pan.

  2. Fruit de ui, knoflook en zontomaten enkele minuten. 

  3. Voeg de champignon en paprika toe en bak enkele minuten mee. 

  4. Nu kun je de chilipoeder, bouillonpoeder en Italiaanse kruiden toevoegen. Schep om en laat een minuut meebakken.

  5. Voeg de linzen en gezeefde tomaten toe en roer het geheel goed door. Leg de laurierblaadjes boven op de saus en dek af met een deksel. Laat 10 minuten pruttelen.

  6. Schep de gekookte pasta door de saus heen en voeg de gehakte cashewnoten toe. Breng op smaak met peper en zout.

  7. Verdeel de pasta over 4 borden en garneer eventueel met wat verse basilicum.

SLA DIT RECEPT OP VOOR LATER DOOR HET TE PINNEN OP PINTEREST

PUR YA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here