Hotspot Delft: Sevenhills

145
views

Delft is voor mij geen bekende stad, afgezien van de verhalen van mijn Oma (die geboren is in Delft) ken ik er niets. Extra leuk om dan een hotspot te kunnen bezoeken in dit stadje. Ditmaal besloot ik mijn schoonmoeder mee te nemen om eens lekker te gaan lunchen.

Via Social Deal had ik twee vouchers gekregen voor een 2-gangen keuzelunch. Voor €11,20 (50% korting) kon je genieten van een voor- en hoofdgerecht óf een hoofd- en nagerecht. Ik was erg benieuwd naar wat ons voorgeschoteld zou gaan worden. Ik had vernomen dat er een lunchplateau samen zou worden gesteld, dat is altijd extra leuk, dan kun je vanalles proberen en krijg je direct een goede indruk van wat er zoal te krijgen is in een zaak.

Hotspot Delft: Sevenhills

“We zijn veel te vroeg!”

We waren iets te vroeg van huis vertrokken en kwamen daardoor ook ruim op tijd aan in Delft. Sevenhills opent om 12.00 en we liepen eerst even een rondje. Zo’n 20 minuten te vroeg (we hadden om 12.30 gereserveerd) stapten we binnen. Dat we eerder waren was geen enkel probleem. “Zoek maar een plekje uit!” – werd ons verteld. Wat fijn, nu konden we een mooie, lichte plek kiezen dan weet ik zeker dat de foto’s goed uit de verf komen.

De zaak is met zorg ingericht, het ziet er allemaal verzorgd en luxe uit. De stoelen zitten heerlijk en de tafels zijn mooi gedekt als je binnenkomt. Ik was direct fan van de brons-kleurige muur waar ons tafeltje tegenaan stond. De luxe items gecombineerd met de onbewerkte planken aan de muur maakten het een stoer geheel. Echt een gezellige plek om een lunch te genieten.

Hotspot Delft: Sevenhills

Tijd om te kiezen

De bediening was erg vriendelijk en al snel genoten we van een drankje (munt thee en bruisend water). Tijd om te genieten, heerlijk! Echter moest er wel nog een keus gemaakt worden; willen we een voor- en hoofdgerecht of gaan we toch voor een hoofd- en nagerecht. Voor mij is die keus niet lastig, als ik voor een hartig gerecht kan gaan, dan zal ik daar zeker voor kiezen. Mijn schoonmoeder deed met me mee en zo zaten we al snel aan een heerlijk voorgerecht.

Hotspot Delft: Sevenhills

De voorgerechten

Het uitserveren van de voorgerechten was helemaal leuk. We kregen een mooi opgemaakt bord op prachtig servies en de bediening schonk, vanuit een theepot, hete soep in het bord. Zo hadden wij vooraf een heerlijke tomatensoep met crème fraîche en verschillende soorten groenten. We hebben het ons goed laten smaken, de soep was perfect op smaak en de peper en zout vaatjes hebben we dus volledig links laten liggen.

Hotspot Delft: Sevenhills

Het lunchplateau

Over de volgende gang kan ik enorm uitgebreid schrijven want er lagen allerlei heerlijke dingen op het lunchplateau dat ons werd aangeboden. Echter ga ik het niet super uitgebreid omschrijven, je moet er gewoon écht zelf eens heen gaan. Ik eet vegetarisch en er lagen verscheidene vegetarische hapjes; een salad met krokante geitenkaasballetjes, een vegetarische loempia, een soepje van asperges, bagel met asperges en truffelmayonaise, bagel met geitenkaas en nog een aantal andere heerlijkheden. Daarnaast kon mijn schoonmoeder genieten van een bagel met rosbief, een bagel met gerookte zalm, gebakken gamba, een oester en nog wat heerlijke hapjes. Alle gerechtjes bomvol smaak.

Hotspot Delft: Sevenhills

Genieten

Na deze heerlijke lunch besloten we nog een drankje te nemen. Ik dronk een heerlijk glas witte wijn en onder het genot van dit wijntje kletsten we nog wat. We besloten onze weg nog te vervolgen. Als je toch in Delft bent kun je net zo goed even door de leuke straatjes struinen en een beetje shoppen. Wat een toptent en wat een heerlijke dag!

Hotspot Delft: Sevenhills

Sevenhills New York Bistro & Lounge
Achterom 165
2611PN Delft
Tel: 015 21 28 903
Openingstijden: di t/m zo 12.00 – 22.00

Dit artikel is geschreven in samenwerking met  Social Deal, voor dit artikel is geen tekst aangeleverd, alles is door mijzelf geschreven. Deze samenwerking heeft mijn mening op geen enkele manier beïnvloed, alles is geschreven zoals ik het ervaren heb.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here