Hotspot Den Haag: El niño

Lekker borrelen aan het strand op een warme lentedag, dat is natuurlijk nooit verkeerd. Mijn vriend en ik stapten dan ook, op een warme zaterdagmiddag, in de auto om naar Scheveningen te gaan. Met een voucher van Social Deal die maar €17,50 was (50% korting dus) gingen we naar El Niño om daar te genieten van verschillende hapjes.

hotspot den haag: el niño

Het was een rustige dag bij El Niño

We troffen het wel met het weer, het was zo’n 17 graden en droog. Eerder op de dag had het wel wat geregend, dit werkte in ons voordeel want er was genoeg plek op het gezellige terras. Bijkomend voordeel: de zon scheen niet fel, kon mijn gevoelige ginger-huidje ook lekker buiten zitten zonder bang te zijn dat ik als een kreeft zou eindigen (al dan niet op het tapas plateau).

hotspot den haag: el niño

Een goed begin is het halve werk

De bediening was vriendelijk en ondanks dat ze in eerste instantie wat moeite hadden met de voucher die we hadden, kwam dat al snel goed. Binnen enkele minuten stond er knapperig brood op tafel, met 3 dipjes; koriander hummus, tapenade en aioli. Lekker! Daarbij kregen we een mandje tortilla chips mét salsa. Vooral over de salsa dip was mijn vriend te spreken. De dames in de bediening waren heel vriendelijk en gezellig om mee te kletsen, altijd fijn als de bediening toegankelijk is.

hotspot den haag: el niño

Keuzes, keuzes, keuzes

We kregen de kaart voor onze neus en de opdracht om 5 verschillende tapas uit te kiezen. Met deze deal krijg je een heerlijk plateau met frietjes, 5 tapas en ook de tortilla chips en brood met dip zijn inbegrepen.

Er zijn allerlei soorten tapas waar je uit kunt kiezen en er zijn maar liefst 8 vegetarische tapas. Nu eet mijn vriend niet vegetarich dus hij koos voor de tatsuta (gemarineerde kippendij in tempura beslag), rundvleesbitterballen en yakitori. Ik koos zelf voor de tortilla Española en empanadillas de verduras, lekkere groentepasteitjes.

hotspot den haag: el niño

Al snel stonden al deze tapas op tafel mét friet en verschillende sausjes. Lekker! Ik vind het er altijd zo gezellig uit zien, zo’n tafel vol hapjes. Heerlijk fotogeniek ook. Met 2 personen was het best een aardig plateau met hapjes en na flink snaaien van de tortilla chips, broodjes en friet zaten we al snel vol. Oeps!

Gelukkig was het geen probleem om wat er nog over was mee te nemen in een doggybag. Mijn vriend had ’s avonds laat nog een heerlijke snack voor bij de series die we keken. Voedselverspilling is echt negens voor nodig lieve mensen. Dus mocht je uit eten zijn en nog eten over hebben omdat je het niet op krijgt, vraag dan of je het mee kunt nemen. De mensen die een zaak draaiende houden zien ook liever niet alles in de vuilnisbak eindigen.

hotspot den haag: el niño

Binnenkort weer!

Binnenkort ga ik toch echt nógmaals naar El Niño om te genieten van hapjes en drankjes. Ik kijk er nu al naar uit, een heerlijke dag met mijn zusje. Lekker aan het strand, een koude fles wijn en een tafel vol hapjes. Wie wil dit nu niet?

 

El Niño
Strandweg 31
2586JL Den Haag – Scheveningen
Tel: 070 322 91 07

Openingstijden:
ma t/m vr 10.00 – 00.00
za & zo 9.00 – 00.00

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Social Deal, voor dit artikel is geen tekst aangeleverd, alles is door mijzelf geschreven. Deze samenwerking heeft mijn mening op geen enkele manier beïnvloed, alles is geschreven zoals ik het ervaren heb.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Close