Mijn favoriete vegan youtubers

439
views

Ik kijk wat af op youtube. Waar ik eerst echt nooit op youtube naar filmpjes keek, kan ik nu met gemak mezelf hele dagen onderdompelen in alles wat er te vinden is. Ik kijk vanalles, van Nederlandstalige vlogs tot Engelstalige vegan recepten video’s, ik hou er wel van. Vandaag deel ik mijn favoriete (Engelstalige) vegan youtubers met je. Wie weet inspireren ze jou ook!

Caitlin Shoemaker

Caitlin van frommybowl.com heeft ook een youtube kanaal en ik ben er helemaal gek op. Ik ben een groot fan van de ‘what I eat in a day’ video’s en die van haar staan én vol met recepten én zijn leuk om te kijken. De recepten die ze deelt zijn licht en kleurrijk, dat doet het altijd goed bij mij.

HiLesley-Ann


Ik weet niet goed of ik HiLesley-Ann bij de Nederlandse of Engelse youtubers moet plaatsen maar aangezien haar vlogs en video’s allemaal in het Engels zijn, doe ik het maar hier. HiLesley-Ann deelt vlogs over haar leven, recepten en boodschappen hauls (mijn favoriet!) Haar kanaal is echt heel erg tof, de video’s die ze maakt zijn enorm persoonlijk en ze gaat de nare onderwerpen niet uit de weg. Echt een sterke jonge dame, dat bewonder ik.

Avant-Garde Vegan

Deze Engelse jongeman maakt echt GEWELDIG eten, alles wat hij maakt ziet er lekker uit en ik krijg altijd direct honger als ik zijn filmpjes kijk. Het leuke accent heeft hij helemaal mee. Zijn videos zijn echt van hoge kwaliteit, ik kan het iedereen aanraden om te abonneren op zijn kanaal.

SweetPotatoSoul

De recepten en video’s van SweetPotatoSoul zijn allemaal zó perfect. Ze maakt voornamelijk enorm fijn comfortfood en deelt allerlei handige tips en tricks. De video’s op haar kanaal zijn afwisselend en een lust voor het oog.

Cheap Lazy Vegan

Voor snelle, goedkope en makkelijke recepten is Cheap Lazy Vegan echt fijn. De recepten die ze deelt zijn met enkele ingrediënten te maken, vaak volledig gefreestyled (I like!) en ook nog eens enorm makkelijk. Tsja, je bent lazy of je bent het niet hè?

Mae Flowers


Een van mijn recente ontdekkingen. Mae Flowers deelt allerlei raw vegan recepten maar ook de what I eat in a day video’s en nog vlogs ook. Erg leuk om te kijken. Ik eet niet raw maar het inspireert me wel om te zien wat anderen zoal eten. Want wow, ik wist niet dat je 10 bananen kon eten en dan nog kon functioneren (if you get what I mean, lol).

PUR YA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here