Nevernotcooking is jarig!

468
views

Van de week realiseerde ik mij ineens dat mijn blog al bijna 1 jaar bestaat. Eerst onder de naam WOAHjoyce en nu onder de naam Nevernotcooking. Toch een momentje waar ik even stil bij wil staan.

Liefde voor mijn lezers

Toen ik begon met mijn blog had ik niet het idee dat het uit zou groeien tot wat het nu is. Ik weet heus wel dat er blogs zijn met veel meer bezoekers, volgers en likes, maar wat ik in een jaar heb neergezet had ik niet durven dromen. Ik ben enorm blij met alle berichtjes, foto’s en support die ik krijg van zowel vaste bezoekers, goede vrienden en lieve familie. Het maakt me enorm gelukkig.

Cijfertjes

In een jaar tijd heb ik het voor elkaar weten te krijgen om maar liefst 11000 unieke bezoekers per maand te krijgen. Op Instagram heb ik inmiddels 1225 volgers en vandaag haalde ik zelfs op Youtube de 100 abonnees! Mijn Facebook pagina heeft nu bijna 800 likes en via Facebook heb ik veel contact met iedereen, I love it!

Wat kunnen jullie nog verwachten?

Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een ondernemingsplan, ik wil namelijk graag voor mezelf beginnen. Niet enkel met deze blog, er zijn allerlei dingen die ik verder wil uitbreiden; recept ontwikkeling (voor o.a. bedrijven/particulieren/winkels/etc), ik wil mijn eigen ebook/kookboek uitbrengen (daar werk ik al hard aan) en zo heb ik nog allerlei andere idee├źn, workshops bijvoorbeeld. Ik moet alles gaan uitwerken en op papier zetten en dan ben ik straks een zelfstandige ondernemer, klinkt volwassen ineens. Het is een spannende periode maar het is wel wat me blij maakt dus ik ga er voor 100% voor.

Nevernotcooking

Mijn blog blijft een plek waar ik al mijn plantaardige/vegan recepten deel. Ik wil me wel meer focussen op nog informatieve artikelen en persoonlijke posts, maar hoe ik dat allemaal wil gaan doen weet ik nog niet. In elk geval; jullie zijn voorlopig nog niet van me af. Bedankt voor alle liefde en support, jullie maken me blij!

PUR YA

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here