Ik ben helemaal into pumpkin spice de laatste tijd. Toen ik ook nog eens blikken pompoenpuree kon scoren was het feest compleet. Vandaag deel ik een lekker ontbijtje met jullie; pumpkin pie havermout. Het is echt een feestje om wakker te worden en dit direct te kunnen pakken. Deze oats staan direct al in mijn top 3 favoriete ontbijtjes. 

Pumpkin pie havermout

Pompoen in havermout?

Ja, het klinkt misschien wat vreemd, maar het is zó lekker dat je dit echt eens moet proberen. Laten we vooral niet vergeten dat je dan direct al een berg veggies binnen hebt. Als je bijvoorbeeld moeite hebt om genoeg groenten te eten, dan is dit echt een uitkomst.

Een super snel ontbijt

Als je ‘s ochtends vaak tijd te kort komt, dan zijn deze oats echt een uitkomst. Je kan het prima 2 à 3 dagen van tevoren klaarmaken. Wanneer je dan een snel ontbijtje nodig hebt, pak je een potje oats en je bent direct klaar om de deur uit te stappen. Oja, je kan dit ook gewoon prima meenemen voor breakfast on the go.

Pumpkin pie havermout Pumpkin pie havermout

 

Print

Pumpkin pie overnight oats

Voorbereiding 10 minutes
Porties 2 personen
Author Joyce

Ingrediënten

  • 140 gram havermout
  • 200 gram pompoenpuree
  • 150 ml alpro coconut original
  • 50 ml water
  • 1 eetlepel chia zaadjes
  • ½ eetlepel dadelstroop
  • 1 eetlepel pumpkin spice mix

Instructies

  1. Meng de pompoenpuree, water, alpro coconut original, dadelstroop, pumpkin spice mix, havermout en chia zaadjes in een beslagkom. Roer alles goed.

  2. Verdeel het mengsel over 2 potjes of bakjes. Dek af en zet in de koelkast voor minimaal 4 uur.

PUR YA

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here