dadel cashew bliss balls

  302
  views

  Ik schaam me een beetje om dit toe te geven maar ik heb lately zoveel zin in zoetigheid. In Düsseldorf kocht ik bijna 2 kilo (vegan!) winegums en elke dag betrap ik mezelf er op dat ik uit die zakken loop te snaaien. Of het is doordat ik op die momenten suiker ‘nodig heb’ of dat ik gewoon even wat minder energie heb is me een raadsel. Ik besloot echter om dadel cashew bliss balls te maken. Eens zien of dat beter werkt. Het is wellicht een stuk gezonder dan die processed foods.

  dadel cashew bliss balls

  Ik ben bang dat ik alles in een keer op eet

  Eerder kocht ik weleens bliss balls als ik ze ergens tegen kwam. Helaas zijn ze behoorlijk prijzig en zitten ze altijd in een kleine verpakking. Dat moet anders kunnen. Ik heb nooit eerder bliss balls gemaakt omdat ik bang ben dat ik al die heerlijk zoete balletjes achter elkaar opeet. Ik moet er maar even voor zorgen dat dit niet gaat gebeuren. Terwijl ik dit type heb ik de neiging om het bakje uit de koelkast te pakken en lekker te snacken op deze bliss balls. Maar nee, dat ga ik niet doen, ik wil er namelijk de komende dagen óók van kunnen genieten.

  dadel cashew bliss balls dadel cashew bliss balls
  Recept Afdrukken
  dadel cashew bliss balls
  Maaltijd Hapje, Snack
  Keuken Veganistisch, Zoet
  Prep Tijd 20 minuten
  Porties
  bliss balls
  Ingrediënten
  Maaltijd Hapje, Snack
  Keuken Veganistisch, Zoet
  Prep Tijd 20 minuten
  Porties
  bliss balls
  Ingrediënten
  Instructies
  1. Meng alle ingrediënten in een keukenmachine/foodprocessor tot het een kleverige massa is en er geen hele cashewnoten meer in te vinden zijn.
  2. Schep met een grote theelepel steeds een beetje van het mengsel in je hand, rol er balletjes van en plaats op een bord/schaal (eventueel bekleed met bakpapier).
  3. Zet de balletjes 15 minuten in de koelkast, ze zijn nu klaar om te eten. Ik bewaar deze bliss balls in de koelkast, dan blijven ze lekker stevig.
  Deel dit Recept

  Pin dit recept

  dadel cashew bliss balls

  PUR YA

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here