groenteballetjes met chili sin carne
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, giet af als de rijst gaar is. Terwijl de rijst kookt kun je de rest maken
  2. Verhit wat olie in een pan en bak de balletjes aan alle kanten bruin.
  3. Voeg de ui en knoflook toe en bak even kort mee. Doe alle specerijen erbij, zorg dat het niet aanbrand en voeg dan de barbecuesaus en gezeefde tomaten toe. Doe hier eventueel een scheut water bij, maar doe dit enkel als de saus te dik is. Breng de saus op smaak met peper en zout.
  4. Laat de mais en bonen uitlekken en voeg toe aan de pan. Schep goed om en warm even door.
  5. Serveer de chili met de rijst, wat verse koriander en eventueel tortilla chips.