kokos chai bananenbrood

    174
    views

    In onze fruitschaal lagen een stuk of wat bananen, nog prima om te eten maar toch ook al aardig bruin. Ik besloot dat het tijd was voor bananenbrood, super lekker als tussendoortje of ontbijt. Ik eet het graag met wat (soja)boter of pindakaas. Geweldig! Mijn laatste bananenbrood maakte ik met blauwe bessen en nu besloot ik; kokos chai bananenbrood. I just love it!

    kokos chai bananenbrood

    DIT IS ZÓ MAKKELIJK!

    Soms zijn er van die recepten en dan schaam je je bijna om het een recept te noemen. Dit is er een van; je mengt alle droge ingrediënten met elkaar, daarbij doe je de 2 natte ingrediënten en vervolgens bak je het. Kind kan de was doen. Ik garandeer je; binnen 10 minuten staat je bananenbrood al in de oven.

    kokos chai bananenbrood

    EEN BASIS RECEPT

    Het recept dat ik gebruik is super basic – je kan er ook voor kiezen om alle specerijen er uit te laten, al ben ik van mening dat het écht iets toevoegt. Dit recept is mijn go-to recept, ik weet namelijk dat het lekker is, binnen no time klaar is om te eten en mocht ik er zin in hebben; dan kan ik nog allerlei dingen toevoegen aan het beslag om het spannender te maken.

    kokos chai bananenbrood

    Recept Afdrukken
    kokos chai bananenbrood
    Maaltijd Brood, Lunch, Ontbijt
    Keuken Veganistisch, Zoet
    Prep Tijd 10 minuten
    Kook Tijd 30-40 minuten
    Porties
    brood
    Ingrediënten
    Maaltijd Brood, Lunch, Ontbijt
    Keuken Veganistisch, Zoet
    Prep Tijd 10 minuten
    Kook Tijd 30-40 minuten
    Porties
    brood
    Ingrediënten
    Instructies
    1. Verwarm de oven naar 180 graden.
    2. Zeef beide soorten bloem boven een beslagkom en roer daarna de andere droge ingrediënten erdoor.
    3. Zorg dat je goed rijpe bananen hebt (het liefst met een hele bruine schil) - prak deze fijn en voeg samen met de walnootolie toe aan de droge ingrediënten. Roer het goed door.
    4. Bekleed een cakevorm met bakpapier en doe het beslag hier in. Bak in het midden van de oven in 30 - 40 minuten gaar. Een satéprikker moet er schoon uitkomen als je hem er in steekt.
    Deel dit Recept
    PUR YA

    LAAT EEN REACTIE ACHTER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here