Mango tofu met boontjes
Porties Prep Tijd
1persoon 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
1persoon 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de sperziebonen in 4 à 5 minuten beetgaar.
  2. Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak de tofu aan beide kanten krokant.
  4. Terwijl de tofu bakt doe je de mango, sriracha saus, sojasaus, limoensap en een klein beetje peper en zout in een keukenmachine. Draai er een gladde saus van.
  5. Als de tofu krokant is aan beide kanten schenk je de mango saus er bij. Laat even borrelen terwijl je zorgt dat de tofu aan alle kanten bedekt is met de saus. Voeg de sperziebonen toe en schep om.
  6. Serveer de soba noodles en verdeel hierover de tofu met boontjes. Garneer eventueel met sesamzaadjes en verse koriander.