tofu scramble
Porties Prep Tijd
2personen 5minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
2personen 5minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm wat olijfolie in een koekenpan. Fruit hierin de ui en champignons.
  2. Als de ui en champignons gaar en zacht zijn verkruimel je de tofu boven de pan. Draai het vuur hoger en laat enkele minuten bakken. Schep het affentoe om.
  3. Meng de sojasaus, mosterd, gerookte paprikapoeder, knoflookpoeder en kurkuma met elkaar. Schep dit door de tofu scramble en warm nog even door. Breng eventueel verder op smaak met peper en zout.
  4. Schep de rucola of bladspinazie door de tofu scramble heen en serveer met brood/rijst/tortilla/etc.
Notities

Ik serveer tofu scramble op verschillende manieren, op de foto’s hierboven serveer ik het met avocado (met peper en zout) en een tortilla wrap. Je kunt dit ook serveren met geroosterd brood, rijst of quinoa.