Vegan lahmacun
Porties Prep Tijd
2 Pizza’s 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
2 Pizza’s 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Turkse pizza + toppings
Vegan kebab
Kebab kruiden
Instructies
  1. Doe alle ingrediënten voor de bouillon (behalve de TVP Beef) in een pan en breng aan de kook. Als het kookt voeg je de TVP beef toe. Ik laat dit op laag vuur koken tot de beef helemaal zacht is. Giet af en dep droog.
  2. Meng alle specerijen voor de kebab kruidenmix. Als je van lekker kruidig eten houd dan kun je dit alles gebruiken, maar je kunt ook naar smaak toevoegen.
  3. Doe de zonnebloemolie in een schaal en roer de kebab kruiden hierdoor. Voeg de TVP beef hier aan toe. Roer goed om.
  4. Verwarm een koekenpan en bak de TVP kebab bruin en knapperig. Indien nodig kun je wat extra zonnebloemolie toevoegen.
  5. Top de pizza met de kebab, tomaten, komkommer, olijven, knofloksaus en sriracha.