Vegan pad thai met kipstukcjes

  2155
  views

  Onlangs kreeg ik post, hele leuke post. Van Vivera kreeg ik een pakket opgestuurd met verschillende vleesvervangers erin. Direct was ik geïnspireerd want tsja, als ik eten zie dan denk ik gelijk aan koken. Wat kan ik ermee maken? Hoe kan ik dit leuk presenteren? Welk servies past daarbij? Zo gaat dat ongeveer in mijn hoofd. Nu had ik een pakket met 2 soorten burgers en vegan spekcjes maar voor mij zijn het altijd de kipstukcjes die er uit springen. Ik maakte vegan pad thai met kipstukcjes én heb onderaan dit artikel een leuke winactie voor je!

  Vegan pad thai met kipstukcjes + winactie Vegan pad thai met kipstukcjes + winactie

  Veggies + noodles + kipstukcjes = win!

  Altijd als ik aan de slag ga met lekkere groenten, noodles en eventueel een vleesvervanger is het een succes. Toch eet ik het lang niet vaak genoeg en als ik het al eet, dan deel ik het eigenlijk bijna nooit op mijn blog. Dat terwijl het echt heel erg lekker is. Ik maak mijn pad thai al jaren hetzelfde, ik ben een creature of habit en als ik eenmaal merk dat ik iets écht heel lekker vind, dan verander ik het niet snel. Het enige dat er nu aan veranderd is, is dat ik de kip die ik er eerder in deed heb vervangen voor de kipstukcjes chili citroen. Lekker!Vegan pad thai met kipstukcjes + winactie

  Recept Afdrukken
  vegan pad thai met kipstukcjes
  Prep Tijd 20 minuten
  Kook Tijd 15 minuten
  Porties
  personen
  Ingrediënten
  Pad thai
  Saus
  Prep Tijd 20 minuten
  Kook Tijd 15 minuten
  Porties
  personen
  Ingrediënten
  Pad thai
  Saus
  Instructies
  1. Kook de rijst noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel koud. Roer er eventueel wat olie doorheen, dit voorkomt dat de noodles aan elkaar plakken.
  2. Verhit wat zonnebloemolie in een wok en bak hierin de kipstukcjes krokant. Voeg de gesneden bosui, knoflook en rode/gele/groene peper toe. Wok op middelhoog vuur tot de knoflook begint te geuren. Schep uit de pan en zet even apart.
  3. Voeg eventueel wat extra olie toe. Laat even goed warm worden en voeg de sperziebonen toe, wok op middelhoog vuur zo'n 2 minuten. Doe hierna de rode paprika erbij, wok kort mee en voeg vervolgens de rode ui toe. Als dit allemaal gaar is, schep je de linten van winterpeen erdoorheen. Warm nog even goed door. De groenten moeten knapperig blijven maar zeker niet rauw zijn.
  4. Schep alle groenten uit de pan en voeg de ingrediënten voor de saus toe. Roer door en als de saus begint te borrelen doe je de rijstnoodles erbij. Schep goed om.
  5. Voeg nu alle groenten en de kipstukcjes weer toe, schep goed door elkaar. Voeg de taugé en koriander toe en meng goed.
  6. Verdeel de noodles over twee borden, garneer met de ongezouten pinda's, limoen partjes en eventueel meer koriander.
  Deel dit Recept

  Vegan pad thai met kipstukcjes + winactie Vegan pad thai met kipstukcjes + winactie

  Winactie!

  Van Vivera mag ik 3x een proefpakket met mijn favoriete Vivera producten weggeven. Het pakket zal bestaan uit

  100% plantaardige krokante kipschnitzel
  100% plantaardige champignon paprika burger
  100% plantaardige kipstukcjes
  100% plantaardige falafel
  100% plantaardige shoarma

  Dat is wel een lekker pakket of niet dan? Ik geef via mijn Facebook pagina 2 pakketten weg en via mijn Instagram kun je ook een pakket winnen. Kijk op Instagram wat je moet doen om daar kans te maken.

  Wil je via Facebook kans maken? Deel dit artikel dan openbaar op je Facebook pagina én like Nevernotcooking.nl op Facebook.

  pin dit recept

  Vegan pad thai met kipstukcjes + winactie

  PUR YA

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here