Samenwerken?

Nevernotcooking.nl

Op deze website wil ik mij er op richten om lekkere én duidelijke recepten van mijn hand te delen. Na enkele jaren als kok gewerkt te hebben, besloot ik om via deze weg wat van mijn kennis met mensen te delen. Ik hoor vaak dat mensen koken maar lastig vinden, ik hoop met mijn toegankelijke recepten mensen meer de keuken in te krijgen. Eerder blogde ik onder de naam WOAHjoyce.nl maar ik heb er uiteindelijk voor gekozen om onder de naam nevernotcooking.nl verder te gaan.

Statistieken

Nevernotcooking.nl  is in deze vorm sinds 6 september 2016 in de lucht en heeft nu gemiddeld 11000 bezoekers per maand. Op instagram heb ik zo’n 515 volgers, op Facebook heeft mijn pagina 290 likes. Sinds eind oktober 2016 ben ik ook actief op youtube en daar heb ik nu zo’n 70 subscribers.

Samenwerken?

Ik sta open voor allerlei verschillende manieren van samenwerken. In het verleden heb ik met verscheidene bedrijven samengewerkt in de vorm van gesponsorde winacties. Ook ben ik beschikbaar voor het testen van producten, mits deze aansluiten bij mijn blog. Er kan altijd vrijblijvend contact opgenomen worden via joyce@nevernotcooking.nl of via het contact formulier.

Samenwerkingen

Gastblogs; StudioKOOK, 30Daychallenges

Product filmpjes; Faja lobi roti masala trafasie, Faja lobi saoto trafasie

Social Deal: Barzini Pizzabar

 

 

 


Close