Samenwerken?

Nevernotcooking.nl

Op deze website wil ik mij er op richten om lekkere én duidelijke recepten van mijn hand te delen. Na enkele jaren als kok gewerkt te hebben, besloot ik om via deze weg wat van mijn kennis met mensen te delen. Ik hoor vaak dat mensen koken maar lastig vinden, ik hoop met mijn toegankelijke recepten mensen meer de keuken in te krijgen. Eerder blogde ik onder de naam WOAHjoyce.nl maar ik heb er uiteindelijk voor gekozen om onder de naam nevernotcooking.nl verder te gaan.

Mediakit

Bent U een bedrijf/particulier en wilt U samenwerken? Dan verwijs ik U door naar mijn mediakit. Hierin staan de verschillende mogelijkheden m.b.t samenwerkingen en tarieven die ik hanteer.

Statistieken

Nevernotcooking.nl  is in deze vorm sinds 6 september 2016 in de lucht en heeft nu gemiddeld 13000 unieke bezoekers per maand. Op instagram heb ik zo’n 695 volgers, op Facebook heeft mijn pagina 345 likes. Sinds eind oktober 2016 ben ik ook actief op youtube en daar heb ik nu zo’n 70 subscribers.

Samenwerken?

Er zijn verschillende samenwerkingen mogelijk, ik kan een product, dienst of restaurant reviewen maar vind het ook leuk om winacties te organiseren op mijn blog. Daarnaast sta ik ook open voor het schrijven van gesponsorde artikelen. Heb je een ander idee en denk je dat het aan kan sluiten bij mijn blog? Neem dan even contact op via joyce@nevernotcooking.nl of via mijn contact pagina.

Samenwerkingen

Gastblogs; StudioKOOK, 30Daychallenges

Gesponsorde posts:  Restaurant Puur, Sevenhills Delft, Smokey barbecue ‘meatballs’

 

 

 

 


Close