Vegan snack alert: shoppen bij Vegamix

486
views

Van Vegamix kreeg ik maar liefst €50,- shoptegoed om uit te geven in hun webshop. Leuk (en lekker)! Ik ben er uiteraard helemaal los gegaan en heb een gigantische lading met heerlijke snacks besteld. 

Vegamix

Al eerder schreef ik een artikel in samenwerking met Vegamix. Toen ontving ik een maandelijkse box met vegan snacks. Ik was toen enorm enthousiast, ik had namelijk geen idee wat ik zou krijgen. Echter, is het ook SUPER tof om totale vrijheid te hebben en gewoon te bestellen waar je zelf zin in hebt. Wat Vegamix precies is kun je lezen in het vorige artikel dat ik erover schreef. Ik wil me nu graag focussen op enkele van de snacks.

Favorieten

In de webshop van Vegamix kun je een gigantische hoeveelheid aan snacks vinden; koekjes, snoep, chips, popcorn, chocolade – er komt geen einde aan. In de video die je hierboven kunt bekijken laat ik uitgebreid alle producten zien die ik besteld heb. Graag wil ik even met jullie mijn favorieten doornemen, ik heb inmiddels namelijk het een en ander kunnen testen.

  • Mulu – Raw chocolate chai  (€2,18) – Ik heb deze chocolade zelfs in mijn insta stories een shout out gegeven. Dit is, by far, de beste chocolade die ik in tijden op heb. Ondanks dat het rauwe, pure chocolade is, is het toch heel zacht en romig. Ik ben een sucker voor chai en baal dat ik deze chocolade nog niet eerder tegen ben gekomen.
  • Creative Nature salted caramel protein flapjack bar (€1,49) – Met bars ben ik altijd voorzichtig, want soms dan vallen ze gigantisch tegen en lijkt het net alsof je op een stuk karton aan het kauwen bent. Deze bar is licht chewy, zoet en heeft een klein beetje zout. Echt een perfecte combinatie.
  • Ape Crunchy Coconut Bites sesame seed (€1,89) – In dit zakje zit een van de beste snacks ooit. Ja, dat durf ik te zeggen. Allereerst proef je heerlijk intense kokos en dan later een nutty-smaak van de sesam. Het is echt een goede snack en ik at dit zakje te snel leeg.
  • Hippeas Cheese & Love Organic Chickpea Puffs (€1,39) – Ja hooi, dit is dus echt lekkers. Ik heb cheetos stiekem best wel gemist de afgelopen tijd en dit smaakt iets minder kazig maar komt gigantisch in de buurt. Overigens proef je wel dat het om een gezondere versie gaat. Dat is alleen maar goed!
  • The Proteine Ball Co. Lemon & Pistachio (€2,29) – Ik ben gek op blissballs en maak het dan ook graag zelf. Deze variant met citroen en pistache heeft me enorm weten te inspireren, want dit is zó lekker. Echt een geweldige combinatie!

Kortingscode

Speciaal voor jou kun je nu met kortingscode NEVERNOTCOOKING in de webshop van Vegamix 10% korting krijgen. Deze korting is geldig t/m 30 november. Wil je nog wat lekkere hapjes scoren voor de december maand? Wees dan snel!

PUR YA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here