Hoera voor vegan snacks! Ik ben enorm gek op lekker snacken tijdens een film of op elk willekeurig andere moment. Van Vegamix heb ik een box gekregen met maar liefst 16 vegan (!) snacks. 

vegamix lekker vegan snacken winactie

Wat is vegamix?

Vegamix is een dienst die jou van allerlei lekkere vegan snacks kan voorzien. Dit is op verschillende manieren mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld zo nu en dan een losse box bestellen of je kiest voor een maandelijkse vegamix. De box is in twee maten te krijgen. In een grote box vindt je 16 – 20 snacks voor €32,95 en in een kleine box vindt je 8 – 10 snacks voor €18,95. Deze prijzen zijn als je een maand abonnement neemt overigens, als je het eenmalig afneemt is het iets duurder.

vegamix lekker vegan snacken winactie vegamix lekker vegan snacken winactie

Wat zit er zoal in zo’n box?

In de box zitten wisselende producten maar je kunt er onder andere vegan koekjes en vegan chocolade in vinden maar ook producten van Propercorn (mijn lievelings) en Deliciously Ella. Het wisselt dus elke keer en bij elke box is het een verrassing wat je er in aan gaat treffen!

vegamix lekker vegan snacken winactie

Wat zat er in mijn box?

In mijn box zaten maar liefst zestien snacks. Daar kan ik wel een tijdje mee vooruit.

 1. Pana Chocolate – Orange 60% rauwe cacao en sinaasappel. Deze reep chocolade is ook nog eens handgemaakt, wat luxe!
 2. Mimi’s Garden Bliss Balls – Raspberry & Chia De naam zegt het al, dit zijn bliss balls met o.a. frambozen en chiazaad. Super lekker, kijk uit dat je niet alles in 1 keer op eet 😉
 3. Lenny & Larry’s Chocolate Chip Complete Cookie Een super groot koekje en vol smaak maar zonder rare ingrediënten, wel zo fijn.
 4. Saf Raw – Organic Lemon Drizzle Pudding Bites Ik had nog nooit van pudding bites gehoord maar ik ben blij dat ik dit ontdekt heb. Een lekkere en frisse raw snack.
 5. Kool Organics – Bio Jammies Anise Een soort fruit jerky met anijs en nog kokos. Super lekker en echt een originele snack.
 6. Bio Bites – Linseed Crackers Indian Wederom een raw product, crackers van lijnzaad met Indiase specerijen.
 7. Primal Pantry – Brazil Nut & Cherry Paleo Bar een chewy raw vegan bar met maar 4 ingrediënten. Van deze bar ben ik niet echt fan, maar ach dat is een kwestie van smaak.
 8. Nakd – Lime Infused Raisins de absolute winnaar uit deze box. Ik ben gek op rozijnen en de combinatie met limoen maakt het een geweldige snack. Enige minpunt? De zakjes zijn te klein.
 9. Squirrel Sisters – Raspberry Ripple Raw Enery Bar energie kan ik altijd gebruiken en deze rauwe bar die beloofd bergen energie.
 10. Consious – Bites Mint Hint een vegan thin mint chocolaatje. Bomvol smaak, de smaak van pepermunt is echt intens en combineert super met de 65% cacao chocolade.
 11. Deliciously Ella – Almond Blueberry Energy Ball Hoera, nog meer energie! Deze energyball smaakt naar amandel en blauwe bessen en is perfect om te eten voordat je naar de sportschool gaat.
 12. Eat Real – Lentil Sea Salt Dit was al mijn favoriete chips dus dat ik deze linzenchips zomaar kreeg maakte me intens gelukkig.
 13. Nom – Original Oat Bar nog een bar die bergen met energie beloofd. Deze bar is vrij van gluten en toegevoegde suikers, wel zo fijn. Verantwoord snacken.
 14. Health Warrior – Vanilla Almond Chia Bar deze bar bestaat voor het grootste gedeelte uit chia en is maar 100kcal. Je kunt dus prima een verantwoorde snack noemen.
 15. Snact – Apple, Blueberr & Banana Fruit Jerky de verpakking van dit product kun je gewoon bij je compost doen, hoe tof is dat? Ik ben direct wild enthousiast.
 16. Geobar – Carrot & Ginger ultieme combinatie! Mijn favoriete sap maar dan in de vorm van een bar, genieten!

vegamix lekker vegan snacken winactie

Wat vind ik van Vegamix?

Super concept, zeker als je nog niet heel lang vegan bent of twijfelt of je vegan wil gaan dan is het toch fijn om wat snacks achter de hand te hebben. Het enige minpunt? De prijs. Misschien ben ik een beetje een krent maar €32,95 voor 16 – 20 snacks vind ik vrij pittig. Ik vergelijk het dan direct met wat ik per week aan boodschappen uitgeef voor mezelf en dat is minder dan dat. Overigens zie ik mezelf wél nog regelmatig in de Vegamix webshop bestellen want daar kun je alle snacks ook los aanschaffen, super fijn!

 

vegamix lekker vegan snacken winactie

 

 

PUR YA

7 REACTIES

 1. Ik wil deze winnennnn, aangezien ik zelf echt een snack fan ben EN met een super veel etende puber in huis komt zo’n box wel heel goed van pas. Lijkt me super nice om zo de verschillende snacks te kunnen uitproberen om daarna te beslissen welke soorten we vaker gaan kopen. You’d make me, maar vooral mn puberende bodemloze put, very happy ♡

 2. Wat een leuke winactie! Ik zou de box graag winnen, om het wat makkerlijker te maken om tussendoor een gezonde vegan snack te kunnen eten. En het geeft ook wat inspiratie om te kijken wat goed bevalt en ik vaker zou kunnen kopen. Fingers crossed dus maar!

 3. Ik kan de post op instagram helaas niet meer vinden, dus hier maar een berichtje omdat ik dit pakket enorm zou waarderen! Uit ervaring weet ik dat na een vakantieperiode, als het ‘gewone’ (lees: school) leven weer begint, ik niet meer ‘never not cooking’ ben. Hoe leuk ik koken ook vind, het moet ook leuk blìjven (en dat is het soms niet meer als je na een drukke schooldag nog stapels huiswerk hebt liggen en dan ook nog een voorraadje eigen snacks wil maken om mee te nemen). Deze box zou daarom heerlijk zijn, zodat ik weer even rustig kan opstarten na de vakantie, maar daarbij niet hoef in te leveren op lekker en healthy vegan snacken!

  Groetjes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here