#spon Dat veganisme echt een hot item is, dat weten we inmiddels wel. De vegan Ben & Jerry’s is continu uitverkocht en de vegan producten schieten als paddenstoelen uit de grond. Allerlei winkels spelen in op de vegan lifestyle en ook bij Body & Fit Shop kun je nu uitgebreid vegan shoppen. 

Vegan shoppen bij Body & Fit Shop

Vegan shoppen bij Body & Fit Shop

Ik ben gek op vegan winkelen en als dit online kan ben ik direct game. Waarom? Ik vind shoppen vanuit huis echt het fijnste dat er is. Lekker knus op de bank door webshops struinen, I love it! Bij Body & Fit Shop denk je misschien automatisch aan proteïne poeder, voedingssupplementen en bodybuilding. Maar niks is minder waar, ze hebben een gigantische verscheidenheid aan vegan producten. Ik heb er voor €50,- allerlei lekkere (en handige) dingen gekocht.

Kombucha!

Ik ben fan van kombucha en bij een van de winkels op Leiden Centraal verkopen ze Captain Kombucha in frambozen smaak. Super lekker, maar ik baal dat er maar 1 smaak van is. Gelukkig vond ik bij Body & Fit Shop nog andere smaken van dit merk. Nu had ik ein-de-lijk de kans om wat meer te testen. Ik bestelde 2 flesjes kokos kombucha, 2 flesjes ananas en 2 flesjes cayenne peper. De kokos is mijn favoriet, heerlijk verfrissend gewoon!

Vegan shoppen bij Body & Fit Shop

Fijne supplementen

De laatste tijd let ik wat beter op de supplementen die ik inneem en ik was toe aan een nieuwe voorraad. Deze samenwerking kwam me dus prima uit, kon ik mooi een nieuwe lading B12 inslaan en ook eindelijk vegan omega 3. Naast deze supplementen hebben ze bijvoorbeeld ook vegan D3, super fijn (en betaalbaar).

Lekker snacken

Maarrrr er is meer. Naast dat ze dus mijn favoriete kombucha verkopen én betaalbare supplementen hebben, kun je ook allerlei lekkers bij ze kopen.  Ik zag verschillende vegan kazen voorbij komen maar ik ging toch maar voor andere producten. Ik kocht twee heerlijke repen iChoc chocolade (daar ben ik echt fan van) en besloot om de Crunchy Triangles van Terra Sana te proberen, daar was ik echt benieuwd naar. Ook kocht ik bananenpoeder, daar had ik zelfs nog nooit van gehoord, maar het maakte me nieuwsgierig dus ik dacht; dit moet ik hebben!

Snelle levering en cadeautjes

Ik bestelde woensdagavond alle producten en op donderdagmiddag had ik alles al binnen. Super snelle levering en dat is wel zo fijn. Ik heb er een gruwelijke hekel aan als je lang moet wachten op een bestelling, dat is hier niet het geval! Bij je bestelling kun je, bij het afrekenen, ook nog een cadeautje uitkiezen. Dit zijn veelal proefverpakkingen van een proteïne shake en dan daarbij een beker. Ik gebruik dit soort dingen zelf niet dus ik liet het voor wat het was, maar ik kan zien dat het best handig is als je deze producten wel gebruikt.

Vegan shoppen bij Body & Fit Shop

En?

Nou dit is fijn! Naast de lekkere snacks en drankjes kun je er dus goed terecht voor betaalbare supplementen. Naast al deze producten hebben ze ook een keur aan proteïne poeders en allerlei energy bars. Ik ben aangenaam verrast door het veelzijdige assortiment en zal hier zeker vaker bestellen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Body & Fit Shop. Deze samenwerking heeft mijn mening op geen enkele manier beïnvloed.

PUR YA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here