video: vegan lunchprep

128
views

Ik ga tegenwoordig naar de sportschool en als een ware #fitgirl wil ik dus niet na het sporten direct een tosti naar binnen schuiven. Ik geef toe; het is wel aantrekkelijk, maar ik denk dat ik toch liever ga voor een salade of lunch die bestaat uit groenten en wat andere dingen. Zodoende ben ik aan het preppen gegaan. Eerlijk? Het is leuk om te doen, maar ik ben nog een beetje zoekende naar hoe ik alles zo lang mogelijk vers kan houden; I don’t like waste.

Wat heb ik nodig voor deze prep?

 • 1 blik kikkererwten
 • 1 blikje mais
 • 1 blik gemengde bonen
 • 1 ui
 • 2 tomaten
 • 1 citroen
 • gedroogde basilicum & munt
 • gemberpoeder, gerookt paprikapoeder, komijn, koriander, kaneel en rode peper vlokken
 • olijfolie
 • 1 citroen
 • Salsa
 • limoensap
 • sriracha
 • 400 gram verse spinazie
 • 250 gram couscous
 • 200 gram sperziebonen
 • tortilla’s
 • peper & zout

Hoe doen anderen dat dan toch…

Op youtube zie je zoveel filmpjes waarin mensen ontbijt, lunch én diner maken voor een hele week. Maar ik kan me oprecht niet voorstellen dat als je op zondag alles klaarmaakt, het een week later op zaterdag nog goed smaakt. Ik houd het dus nu lekker bij vier dagen. Mijn goal is om 3 à 4 dagen per week te sporten en op de dagen dat ik niet sport dan ben ik niet te beroerd om nog even iets in elkaar te knallen. Na het sporten wil ik echter zo snel mogelijk eten want ik heb vaak trek. Waarom heb ik trek? Omdat ik niet echt een maaltijd voor het sporten kan eten. Ik word snel misselijk en zie het niet zitten om kotsmisselijk in de gewichten te hangen. Ik ben dus nog een beetje zoekende. Zowel naar hoe ga ik dit aanpakken als; met welke camera wil ik dingen filmen?

Technisch geneuzel

Ik ben in het bezit van verschillende camera’s en deze video is, voor de verandering, met een actioncam opgenomen. Ik dacht; het is weer iets anders. Achteraf ben ik natuurlijk niet tevreden en baal ik dat ik het niet met twee camera’s tegelijk heb gefilmd, maar daar kan ik nu niets meer aan veranderen. Het is de bedoeling dat het allemaal wel gaat verbeteren, de kwaliteit that is – maar ik ben nog een beetje amateuristisch op dit gebied.

Wil je meer zien?

Abonneer je dan zeker op mijn kanaal, het is de bedoeling dat er meer leuke video’s gaan komen.

PUR YA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here