Even terugblikken op 2017, want ik lieg niet als ik zeg dat dit een van de beste jaren ooit was. Waarom dit zo was? Ik zit fijn in mijn vel, doe waar ik gek op ben en alles loopt mega soepel. 

1. Ik werd vegan

Dat was de grootste happening van 2017 if you ask me. Vanaf 1 maart 2017 eet ik enkel nog plantaardig en vanaf 1 april 2017 noem ik mezelf vegan. Allemaal door de Vegan Challenge. Dat ik nu een van de Vegan Challenge bloggers ben maakt het nóg specialer. Ik had nooit verwacht dat ik op hun site een plekje zou krijgen voor mijn verhaal.

2. Ik ontmoette allerlei leuke mensen

Als je blogt dan is je wereld soms een beetje klein, je werkt vanuit huis, doet alles digitaal en je hoeft eigenlijk alleen de deur uit voor events. Dan is het super fijn als je een aantal fijne blog-contacten hebt waarmee je soms kunt sparren of gewoon lekker kunt kletsen. Jammer dat er nog geen kans is geweest om iedereen te ontmoeten, maar ik ben zo dankbaar voor iedereen die op deze manier in mijn leven is verschenen.

3. Mijn blog gaat als een trein

Natuurlijk ben ik kritisch en zijn er nog duizenden punten waarop ik kan verbeteren, maar ik word gezien, mijn recepten worden gemaakt en ik heb fijn contact met mijn lezers. Afgelopen jaar werkte ik samen met o.a. Van Beekum Specerijen, Vivera, Byzoo, Holland & Barrett en Vegamix. Super leuk en mega leerzaam ook.

4. Meer werk!

Naast mijn blog, die dus super lekker gaat, werk ik ook samen met de Vegan Challenge. Daar doe ik de social media en ik schrijf blogs. Sinds een maand ben ik dan ook nog aan de slag voor Vegan Magazine en lever ik daar recepten voor aan. Maarrr – het meest spannende is mijn baan als horeca adviseur, ik had aan het begin van het jaar niet verwacht dat ik aan het einde van het jaar een baan zou hebben met zoveel verantwoordelijkheid.

5. Trots op mezelf

Ik wil al tijden een artikel schrijven over de struggle die ik ken(de), maar ik heb dit tot op heden niet gedaan. Nu kan ik er kort over zijn; ik heb borderline en een hele tijd heeft dit mijn functioneren in de weg gestaan, maar dit jaar heb ik zoveel opgepakt en aan zoveel gewerkt dat ik met recht trots op mezelf ben. Dat is vrij zeldzaam want eigenlijk ben ik nooit tevreden over de dingen die ik doe.

PUR YA

2 REACTIES

  1. En trots en blij dat ik ben om te zien hoe het gaat….. je lijkt lekker je draai en drive gevonden te hebben na inderdaad een aantal hele moeilijke jaren.

    Ga zo door met je passie, je schrijft zo leuk dat je een nog veel groter publiek verdiend.

    Hou de wind in je rug vast ook als de wind een keertje draait, dan proberen mee te draaien.

    Je bent een geweldige vrouw

    Tot zover een liefdesverklaring!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here