Dit is een iets andere ‘what I eat in a day’ dan je van me gewend bent. Waarom? Omdat dit artikel én de video gesponsord zijn door Marley Spoon. Deze maaltijdbox kwam me prima uit. Na alle drukte in december, wilde ik graag even tot rust komen. Dat betekende voor mij ook dat ik wat minder aan koken en eten wilde denken. Of dit gelukt is? Helemaal!

Marley Spoon

Voor degene die niet weten wat Marley Spoon is; het is een maaltijdbox die je zelf samen kunt stellen. Op de website van Marley Spoon kun je tot 8 weken vooruit plannen én dus ook alle maaltijden bekijken. Toch wel fijn als je gewoon zelf kunt bepalen wat je thuis krijgt. Niet iedereen vind het immers leuk om verrast te worden met willekeurige maaltijden 😉

Marley Spoon

Vegan eten

Vooralsnog worden er niet elke week veganistische maaltijden aangeboden, maar het mooie van Marley Spoon is, dat je ook weken over kunt slaan. Stel nu dat er niks veganistisch bij zit, dan sla je gewoon een weekje over. In de box die ik ontvangen heb zaten 2 volledig vegan gerechten; panzanella met biet en pindacurry met rijst. Echt enorm lekkere en leuke gerechten.

What I eat in a day

Verder was mijn dag een beetje heftig qua (healthy) eten. Ik werk  hard aan mezelf en wil nog 10kg afvallen. Helaas gaat dit niet vanzelf en dus ben ik weer begonnen met intermittent fasting. Ook doe ik momenteel mee aan de TRUE challenge van Yoga With Adriene. Heel tof, maar na 2 jaar geen yoga doen, toch ook wel erg heftig. Anyhow, I’m getting there, soms is het alleen wat heftig. Mag ik mezelf trouwens nu officieel een #fitgirl noemen? Ik eet zoveel salades en sport nu elke dag, dus dan kom ik wel in aanmerking voor die titel, toch?

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar Marley Spoon, dan kun je hier een box bestellen met €25,- korting. Of gebruik kortingscode NEVERNOTCOOKING bij je bestelling. Deze code is geldig tot 31 maart 2018.

PUR YA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here