Work hard, play hard

Ik ben nooit zo goed in de juiste balans vinden. Of ik werk gigantisch veel en doe niets anders, of ik ben alleen maar bezig met chillen. Er moet een goede balans komen en die ga ik in 2018 vinden. Daarbij komt dus dat ik ook wat meer dingen moet doen voor mezelf; dus lekker vegan uit eten gaan, zo nu en dan eens een dagje of weekendje weg, etc. Het ding van 2018 gaat voor mij worden dat ik nu toch EINDELIJK eens naar Berlijn wil (en dit ga doen).

Meer mensen ontmoeten!

In 2017 heb ik zoveel lieve mensen leren kennen via Social Media. Dit jaar wil ik deze mensen toch eindelijk eens in het echt ontmoeten. Wie dat zijn? Sowieso Mitu, zij is écht mijn blog-bestie, maar daarnaast heb ik ook Sytse al op de planning staan. Uiteraard zijn er nog vele anderen die ik toch wel eens wil ontmoeten (of die ik gewoon tegen ga komen), dus dat gaat helemaal goed komen.

Vegan events bezoeken

Afgelopen jaar heb ik nogal een struggle gehad met geld. Ik heb een haat-liefde verhouding met geld want op de momenten dat je het écht nodig hebt (lees: je moet ineens je hele eigen bijdrage voor je zorgverzekering betalen) dan is het er nooit. Dus in 2018 ben ik van plan om nooit meer naar de dokter te gaan en wel naar vegan events. Dat is een grapje natuurlijk. Ik wil gewoon graag meer vegan events bezoeken want de Winterfair was écht heel tof.

Meer doen met Youtube

Mijn laptop is al enige tijd aan vervanging toe, maar zoals hierboven al te lezen was; geld was een beetje een dingetje het afgelopen jaar. Dit jaar ga ik sowieso mijn laptop vervangen, dan kan ik betere montage-programma’s draaien en dus ook meer met youtube doen. Stiekem hoop ik zelfs nog wat geld voor een vlog-camera te kunnen verdienen. Soms moet je investeren right?

Dromen waarmaken

Ik wil al jaren een eigen kookboek hebben en ik hoop dat 2018 het jaar gaat zijn waarin ik dit kan realiseren. Of dit nu in de vorm is van een ebook (dat is sowieso haalbaar) of in gedrukte vorm (keep on dreaming) ik wil het gaan waarmaken.

Rijbewijs halen

Sinds 2017 ben ik aan het lessen en ik wilde eigenlijk nooit een rijbewijs, maar nu ik er mee bezig ben lijkt het me toch wel fijn. Ik heb nu 20 lessen gehad en op 11 januari ga ik voor mijn theorie. Het duurde even voordat ik zeker genoeg was van mijn zaak, maar ik denk echt dat ik het ga bossen. Met een beetje geluk kan ik dan in februari afrijden en ben ik nóg mobieler.

Catering klussen

Via thuisafgehaald.nl bied ik al enige tijd maaltijden aan voor een kleine prijs. Dit loopt helemaal prima en het is super leuk om te doen. Echter wil ik meer! In december maakte ik vegan gourmetschotels en dit jaar ga ik in februari een bruiloft cateren. Oké, het vegan gedeelte dan, maar ik ga de catering daarvoor doen. Ik hoop dat er in 2018 meer van dit soort leuke dingen op mijn pad komen, koken voor anderen is toch altijd leuk om te doen.

Beter voor mezelf zorgen

Ik moet vaker nee zeggen, ik ben niet zo lastig en help mensen graag, maar vaak krijg je er maar weinig voor terug. Dit jaar ga ik vaker nee zeggen en dichter bij mezelf blijven. Dit jaar wil ik nog 10kg afvallen én ik wil (weer) met yoga beginnen.

PUR YA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here