week #15 – 2017

Ik was dus echt bizar druk deze week, dat zei ik ook al in de update van gisteren. Op een gegeven moment snapte mijn hoofd er niks meer van, oeps. Ik had meerdere afspraken staan deze week. Normaal is het altijd lekker rustig in mijn leventje, maar nu rende ik van hot naar her. Gelukkig kon ik vanaf donderdag was rustiger aan gaan doen, in het begin van de week had ik zoveel afspraken, wauw.

Wat kwam er deze week online?

FAVORIETE MOMENTEN VAN AFGELOPEN WEEK

Ik maakte foto’s van een baby! Iets wat ik nog niet eerder had gedaan (afgezien van de foto’s die ik van mijn nichtje maakte dan). Daarna heb ik een trouwkaart ontworpen mét die foto’s. Totaal anders dan koken en eten fotograferen maar leuk voor de afwisseling.

Ik was in Woerden voor de foto’s en dat betekend dus ook dat ik met mijn nichtje kon knuffelen. Hoezee! Ik  ben zo gek op dit mensje <3

Ik maakte zelf havermelk, dat wilde ik echt graag proberen. Het recept komt komende week online. Ook trok ik mijn juicer weer eens uit de kast.  Ik had mijn juicer opgeborgen omdat het vooral veel plek in beslag neemt en ik was daar klaar mee. Nu had ik alleen super veel appels die op moesten. Ik maakte appelsap met gember, mijn lievelings.

Ik haalde de 500 followers op Instagram. Sinds 2 weken ben ik intensiever bezig met proberen het juiste publiek aan te trekken en dat werkt. Ik heb de juiste hashtags gevonden om bij mijn beeldmateriaal te gebruiken en langzaam maar zeker groeit mijn instagram steeds groter. As we speak heb ik bijna 600 followers, dus het gaat lekker snel. Naast dat ik de 500 followers haalde, haalde ik ook nog iets anders; nieuwe props voor de foto’s. Ik wil meer variatie in mijn foto’s en kocht bij de Action en Praxis wat leuke dingen. Ook heb ik de kamer waar ik mijn foto’s maak helemaal gepoetst en opgeruimd én gezorgd dat er meer plek is voor het fotograferen, fijn!

Mocht je nu behoefte hebben aan meer ‘behind the scenes’ foto’s? Volg me dan op instagram, ik heb 2 accounts namelijk nevernotcooking.nl en Juicedevries. Ook op mijn youtube kanaal en twitter kun je op de hoogte blijven van dingen die ik zoal uitspook.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Close