week #18 – 2017

Het was een gigantisch drukke week, terwijl ik eigenlijk heel veel behoefte had aan rust. Mijn hoofd draaide een beetje overuren. Ik heb zo’n 3 dagen (bijna) non-stop gewerkt aan het opzetten van samenwerkingen, winacties en andere fijne dingen. Daarnaast kookt ik een hele berg eten, fotografeerde ik nog meer en heb ik gigantisch veel artikelen geschreven.Ook maakte ik een mediakit en ik vroeg Iris om hulp want zij is mijn grote blog-crush. Gelukkig was er ook ontspanning; de Lion King musical met de familie en aansluitend Sushi eten. Heerlijk! Later in de week nog bloemschikken met mijn schoonmoeder en bezoek van vrienden. Fijn!

Wat er deze week online kwam

Favoriete momenten van afgelopen week

Ik ben ZO gek op sushi en enorm blij met alle vegetarische opties die ze op de kaart hebben. Bij Sumo heb je deze roll met zoete aardappel en avocado. Echt mijn lievelings, samen met de tofu sushi dan.

Ik had een ‘good face day’ en dat mocht best even gedeeld worden met de wereld. 

In de toko kocht ik jian dui, super lekkere balletjes van rijstbloem, sesamzaadjes en gevuld met een rode bonen pasta. Het klinkt apart maar het is ZO lekker. Lichtzoet en nutty. Ik ben er gek op. Er zitten er 20 in zo’n verpakking en binnen een paar dagen was het al op, oeps.

1. Ik at ook EINDELIJK een vegan ‘kipsaté’  broodje van de Vegetarische Slager en lekker dat het was! Ik mis soms wel het gemak van in de supermarkt gewoon een broodje/croissant meepakken, maar op deze manier is het prima uit te houden. 2. Zoals ik al zei ging ik bloemschikken met mijn schoonmoeder, het was nogal onverwachts (lees: ze belde me uit bed met een vraag over iets totaal anders, haha) maar ik vond het super leuk. Ik ben gek op planten en bloemen dus om nu eens een bloemstuk te maken, maakte me helemaal blij. Ik heb begrepen dat het nu een vast ding geworden is, de 26e gaan we weer! 3. Met vrienden gingen we ’s avonds even naar Amsterdam en daar aten we friet bij de Frietsteeg. Echt, als je eens in de buurt bent, ga erheen! Super goede frietjes hebben ze daar.

Mocht je nu behoefte hebben aan meer ‘behind the scenes’ foto’s? Volg me dan op instagram, ik heb 2 accounts namelijk nevernotcooking.nl en Juicedevries. Ook op mijn youtube kanaal en twitter kun je op de hoogte blijven van dingen die ik zoal uitspook.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Close