week #19 – 2017

We waren hier een beetje ziek in huis de afgelopen week. In het weekend begon Mr. Lover met ziek zijn en ik voelde me aan het einde van de week ook niet zo lekker. Ik heb deze week dus (wederom) weinig gedaan. Ik was ook een beetje overprikkeld, de week daarvoor was te druk met dingen dus ik wilde rustig aan doen. Dat is wel gelukt uiteindelijk, ik moest wel want ik wilde niet doodziek op de bank eindigen. We gingen gelukkig wel nog even tapas eten op zaterdag,  heb ik toch nog iets gedaan, haha.

WAT KWAM ER DEZE WEEK ONLINE?

WAT AT IK DEZE WEEK?

De afgelopen weken zag ik overal pizza. Vegan pizza, n0n-vegan pizza en ga zo maar door. Ik had best trek gekregen in pizza en maakte bovenstaande vegan variant. Spinazie, cherry tomaten, uien, champignons en olijven – om het af te maken nog wat kruidenolie eroverheen.

Het was restjes dag! Ik had een koelkast vol open blikken, halve doosjes champignons, etc. Ik maakte een bouillon met paddenstoelen en steranijs en topte dit met glasnoodles, vegan geroosterd varkensvlees, mais, koriander (van eigen balkon), gebakken uitjes en champignons. Lekker!

Ik had zin in sate ku batata maar ook in patat oorlog. Ik kon niet zo goed kiezen dus ik maakte de typische sate ku batata saus (dunnere pindasaus met o.a. steranijs en mosterd) en nam nep kip van Vivera (mijn lievelings) en maakte er zelf kruidige ovenfrietjes bij. Ultiem genieten. Het was echt veel teveel maar het ging allemaal op (en daarna hoefde ik een dag niet meer te eten, haha).

Ik at tapas met Mr. Lover op zaterdag. We begonnen met tortilla chips met salsa, brood met 3 dips en daarna kwam er een plateau met frietjes, tortilla, groentepasteitjes en nog wat vleesgerechten voor Lief. Het was echt lekker even aan de zee tapas eten 🙂 Het was alleen wel wat veel dus we namen nog enkele dingen mee naar huis.

Mocht je nu behoefte hebben aan meer ‘behind the scenes’ foto’s? Volg me dan op instagram, ik heb 2 accounts namelijk nevernotcooking.nl en Juicedevries. Ook op mijn youtube kanaal en twitter kun je op de hoogte blijven van dingen die ik zoal uitspook.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Close