Altijd wanneer er feestdagen zijn waarop Mr. Lover ineens vrij is op de maandag ben ik volledig in de war, ik dacht maandag continu dat het zondag was, oeps. Ik ga vanaf nu de weekoverzichten net wat anders aanpakken, ik ga per dag eens opschrijven wat ik doe. Niet voor jullie, meer voor mezelf – misschien dat ik dan wat bewuster met dingen bezig ben.

Wat kwam er deze week online

Zondag

Ik was een beetje brak van een personeelsfeestje van Mr. Lover en om 11.00 moest ik al bij de Sijthoff in Leiden zijn omdat ik daar met Linda samen achter een bar zou staan in het park. Zondag en maandag waren de hofjesconcerten in Leiden en wij bemanden de bar in het van der Werf park. Het was koud en helaas nét te rustig om warm te blijven. Wel was het heel gezellig. Van 11.00 tot 19.00 zijn we ermee bezig geweest en daarna haalden we bami met tofu en tempeh bij Moksi in Leiden, dit aten we op in de zon (en daarna wilden we niet meer naar huis lopen). Dit deden we toch, ik was helemaal kapot.

Maandag

Op maandag was het een beetje dramatisch weer. Mr. Lover was nog vrij en ik besloot wat langer in bed te blijven liggen. Dat mislukte en om 10 uur stond ik week boodschappen te doen bij de Hoogvliet. ‘s Middags gingen we een vriend van Mr. Lover opzoeken in Utrecht met nog wat andere vrienden. In Utrecht was het beter weer en we zaten lekker in het park. ‘s Avonds waren we rond 20.30 thuis en maakt ik nacho’s voor mijn Lief en chili sin carne met vega balletjes voor mezelf.

Dinsdag

Ik wilde heel graag uitslapen maar wederom mislukte het, ik heb dus lekker een beetje gerommeld in huis. Mr. Lover was nóg een dagje vrij want hij moest naar de tandarts. We hebben een stukje gereden met de auto, nog wat boodschapjes gedaan en naderhand lekker op de bank gehangen. Hij was aan het gamen en ik keek youtube filmpjes. Heerlijk vind ik dat altijd, als we beiden lekker ons eigen ding doen maar toch samen zijn. Het broertje van Lief kwam nog even langs en daarna ben ik maar gaan slapen.

Woensdag

Dit was een drukke dag. Om half 9 ging ik de deur uit want ik ging naar Nieuwegein. Mijn beste vriend heeft daar een huis gekocht en gaat samen met zijn vriendinnetje samenwonen, vet leuk! Ik was nog niet wezen kijken dus dat kon nu gelijk. Rond 10.30 was ik er al want er moest ook nog geklust worden. Voordat we gingen klussen nam hij me mee naar de toko want ik moest hem wegwijs maken in de wondere wereld van toko’s. Ik kocht zelf nog agar agar, rijstbloem en sesamcrackers. We klusten wat, dronken biertjes en om 19.00 ben ik de deur uit gegaan. Ik kwam om 21.00 thuis en ben lekker gaan douchen, ik was helemaal stoffig van het schuren van deurposten!

Donderdag

Ik werd wakker met hoofdpijn, niet fijn! Eigenlijk wilde ik heel erg graag heel productief zijn maar er kwam maar weinig van. Ook was ik chagrijnig want ik wilde watermeloen bij mijn ontbijt en die was ineens helemaal beschimmeld terwijl deze de dag ervoor nog prima was. Uiteindelijk ben ik het huishouden gaan doen en heb ik boodschappen gedaan. Daarna werd het leuker; mijn studiolamp kwam binnen! Ik heb niet altijd goed licht maar ik wil wel altijd mooie foto’s dus het is een uitkomst. Vanaf nu zul je op mijn blog nooit meer slecht belichtte foto’s vinden!

Vrijdag

Ik deed dus echt werkelijk waar niets dat echt het noemen waard was. Ik heb soep gemaakt want ik was een beetje gaar en meh. Uiteindelijk toch maar wel gedoucht en en mijn haar gestijld en een make-upje opgesmeerd. Daarna een hele berg selfies gemaakt. Best een beetje beschamend. Ik snap trouwens niet hoe mensen met krullen hun haar super glad krijgen, ik ben een uur bezig en het is nog echt niet zo mooi stijl. Heeft iedereen super lijpe stijltangen ofzo? ‘s Avonds reden we even naar Den Haag om wat op te pikken bij een winkel en op de terugweg gingen we even langs vrienden en daarna hebben we eten afgehaald; yay voor vegan pizza! ‘s Avonds in bed keek ik Orange is the New Black. Normaal ging ik er altijd in 1 dag doorheen maar ik weet me in te houden ditmaal.

 

Zaterdag

Hoera mijn ebay-shirt kwam binnen. Nu heb ik eindelijk een middelvinger-kitty tshirt. Voor die paar euro kon ik het niet laten toch? Mr. Lover en ik gingen naar de stad voor de Op=Op en die was dus verhuisd (oeps). We wilden kijken voor een nieuwe magnetron en gordijnen. We waren vergeten te meten hoeveel gordijnen we nodig hadden en we konden in elke winkel waar we kwamen steeds maar 1 magnetron vinden. We hebben dus maar wat geluncht en daarna zijn we weer huiswaarts gekeerd. We gingen die dag nog naar Lepeltje Lepeltje en dat is leuk maar wel echt gigantisch duur. Ik at een veggie dog en die kostte me maar liefst €6,50 – dat is toch aardig aan de prijs als je enkel een broodje + worstje krijgt en zelf de toppings nog toe moet voegen. Als je verder rond kijkt krijg je voor dezelfde prijs ook curry’s met rijst en naan. Maar ook een portobelloburger voor €10,- dus het concept is leuk, maar het is voor mij wel echt buiten mijn budget. Nu ben ik ook cheap, dus daar ligt het gewoon ook wel een beetje aan.

Mocht je nu behoefte hebben aan meer ‘behind the scenes’ foto’s? Volg me dan op instagram, ik heb 2 accounts namelijk nevernotcooking.nl en Juicedevries. Ook op mijn youtube kanaal en twitter kun je op de hoogte blijven van dingen die ik zoal uitspook.

PUR YA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here