Omdat ik het zelf altijd zo leuk vind om naar eetoverzichtjes en what I eat in a day video’s te kijken heb ik besloten dat je vanaf nu, elke donderdag, een What I eat in a day artikel hier kunt vinden. Uiteindelijk wil ik het ook gaan vastleggen op film, maar dat idee gaat nog verder uitgewerkt worden! 

What I eat in a day #2

06.45 – Thee

De wekker ging al vroeg en ik maakte een kop thee. Met losse thee van Tastea. De thee zit vol citroengras en ik ben er helemaal gek op. Ik probeer meer vocht binnen te krijgen, want ik merk dat het weer een beetje dramatisch is dus besluit na deze kop (van zo’n 400ml) nog een flinke kop te drinken.

What I eat in a day #2

10.15 – Water

Ik reageerde op mailtjes, werkte wat ideetjes uit, deed weekboodschappen en plofte daarna weer achter de laptop. Ditmaal met een groot glas water. Ik zei toch dat ik meer wilde drinken? Ik heb nog niets gegeten, trek heb ik nog niet en ik heb besloten alleen nog maar te eten als ik écht trek heb, dus niet op vaste tijden. Werkt prima voor me op deze manier!

What I eat in a day #2

11.30 – Brunch

Tijd om wat te eten! Ik neem 2 geroosterde boterhammen met tapenade, rucola, olijven, kiemen en tomaat. Lekker! Daarbij drink ik nóg een glas water. Ik leef achter mijn computer vandaag, ik ben on a roll, de artikelen vliegen er uit!

13.00 – Tussendoortje

De boodschappen waren gedaan en mijn favoriete 100% Pinda-Pindakaas is dus weer in huis. Ik neem een banaan en dip dit in een beetje van dit goddelijke spul. Dit blijft toch wel een van mijn favoriete snacks.

14.30 – Augurken

Ik had ineens super veel zin in augurken. Gelukkig hebben we 2 mega potten staan (hoera voor de Sligro). Dus ik snack wat augurkjes weg, lekker!

What I eat in a day #2

16.30 – Nootjes

Net klaar met rijles en een beetje energieloos. Zoveel informatie in me opnemen is altijd een beetje lastig. Ik eet wat gemengde ongezouten noten.

What I eat in a day #2

18.00 – Risotto

Ik wilde een recept uitwerken vandaag dus ik maakte risotto met artisjokken, zongedroogde tomaten en vegan Parmezaanse kaas. Ik geniet er intens van, risotto is echt een van mijn favoriete gerechten. Wederom drink ik een groot glas water er bij. Het meer water drinken gaat wel prima op deze manier.

‘s Avonds

Ik snack nog een crackertje met tapenade weg, eet nog wat augurkjes en zilveruitjes en houd het voor gezien.

 

PUR YA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here