We zijn alweer bij What I eat in a day #3 aangekomen – leuk! Ik had deze dag een beetje een beroerde start; werd wakker met enorme last van mijn allergieën, dus liep alleen maar te niesen en hoesten, ik had een afspraak om 9.00 en daarna wilde ik eigenlijk helemaal niets meer doen. Ik had niet zoveel trek en heb mezelf er echt toe aan moeten zetten om wat te eten. Damn you allergieën!

08.30 – Thee

Ik begin de dag weer met een kop thee van Tastea. Daar achteraan drink ik nog een grote beker water.

What I eat in a day #3

11.45 – Havermout

Normaal maak ik overnight oats, maar ditmaal had ik dat niet en wilde ik iets anders proberen. Ik maakte chocolade havermout met diepvries fruit, pindakaas en chocolade schilfers. Pinterest waardig ontbijtje (en nog lekker ook). Recept gaat zeker nog volgen. Ik dronk een kant-en-klaar smoothie van Naked en dat was lekker!

What I eat in a day #3

13.30 – Cliff Bar

Bij de Albert Heijn kocht ik een Cliff Bar, ik had dat nooit eerder op en wilde het eens proberen. Overal staat dat het perfect is als je gaat sporten maar dat deed ik niet. Nee, ik ging op mijn reet achter de computer zitten.

What I eat in a day #3 What I eat in a day #3

17.00 – Surinaamse zuurkool

Lief had trek in Surinaamse zuurkool en toen kreeg ik daar ook trek in. Dus ik besloot voor hem te maken en voor mij een vegan variant. Het is altijd super lekker. Alleen jammer dat er zo slecht aan vegan rookworst te komen is, anders had ik dat zeker ook er bij gedaan. Ook hiervan zal ik snel eens een recept delen want het is echt mijn lievelingseten.

What I eat in a day #3

‘s Avonds

Enigszins verrot heb ik op bed gehangen, ik voelde me echt niet oké door die allergieën. Soms heb ik daar ineens heel veel last van. Dan krijg ik ook hoofdpijn, etc. Ik dronk een kop Tastea evening thee, daarin zit valeriaan en dan slaap je snel (hoera!) en ook nam ik nog een stukje pure chocolade. Dit was een behoorlijk zoet dagje, terwijl ik normaal meer van hartig eten hou.

PUR YA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here