What I eat in a day #8

579
views

Daar ben ik weer met een nieuwe what I eat in a day, nummer 8 alweer. Vandaag maakte ik een awesome smoothie, een bij elkaar geraapte lunch en maakte ik wat sapjes. Kijk je mee?

Afvallen

Ik moet nog zo’n 10kg afvallen (daarover deel ik later een post) en ik eet dus momenteel wat anders dan ik normaal doe. Uiteindelijk moet dit natuurlijk en vast patroon gaan worden vol met gezonde dingen, etc.

Ontbijt: groene smoothie

Ik maak graag groene smoothies en de smoothie uit dit filmpje bestaat uit; 75 gram spinazie, zo’n 80 gram veldsla, 1 kleine peer, 1 theelepel kaneel, 1 theelepel spirulina, 1 theelepel msm poeder en 25 gram proteïnepoeder. Oja en 150ml cashewmelk en 200ml water.

Tussendoor: rijstwafels

Ik ben gek op rijstwafels en eet 2 rijstwafels met hummus en 1 rijstwafel met wat guacamole.

Lunch: tofu ‘meatballs’ met noodles, groenten en een pindasausje

Ik maakte tofu ‘meatballs’ door tofu te persen, allerlei smaakmakers er aan toe te voegen en deze vervolgens te bakken. Ik bakte champignons en wokgroenten samen en kookte ook sperziebonen. Dit alles ging over een shirataki noodles (die ik bij de Action kocht als experiment). De pindasaus is super simpel en bestaat uit: 1 eetlepel 100% pindakaas, 1 theelepel coconut aminos, ½ theelepel uienpoeder, zwarte peper, 1 theelepel sriracha en wat cashewmelk. Dit alles meng ik en doe ik er koud overheen, al kun je het ook even opwarmen in de magnetron.

Diner: zie lunch

Mijn avondeten heb ik niet laten zien, want ik had dus zoveel voor de lunch gemaakt dat ik dit ‘s avonds ook mooi kon eten.

Tussendoor: juice

Ik maak graag sapjes met mijn gloednieuwe slowjuicer van Byzoo, echt een fijn ding. Ik maakte sapjes voor 2 dagen; een sap met wortel, mango en gember en ook een sap met spinazie, komkommer en appel. Lekker!

PUR YA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here