Het is hip en op youtube wordt je er helemaal mee dood gegooid. De ‘what I eat in a day’ video’s. Ik ben er gek op om deze video’s te bekijken net als de ‘grocery hauls’ of simpele recepten. Uiteraard alles vegan. Oja, stiekem geniet ik ook enorm van gluren in de koelkasten van mensen (al dan niet op youtube). Met dit in mijn hoofd besloot ik; Het is vast ook een leuk onderdeel voor op mijn blog, een kijkje geven in wat ik zoal eet, trust me – het is echt niet allemaal perfect gestyled of pinterest waardig. Ook ik wil weleens snel een broodje naar binnen schuiven.

what I eat in a day #1

Ontbijt

Mijn ontbijt bestaat uit nicecream. Ik werd belabberd wakker met bonkende hoofdpijn, ik dronk ongeveer een halve liter water en na een uurtje ging het wel weer. Tijd voor mijn ontbijt. Ik had nog een flinke lading bananen in de vriezer en ook had ik nog aardbeien en allerlei chocolade toppings; mijn aardbeien nicecream met chocolade topping was snel gemaakt.

Ik maakte de nicecream met 3 bevroren bananen, 2 eetlepels Alpro Go On, 6 aardbeien en 4 eetlepels water. Dit allemaal in de blender/keukenmachine en blenden maar! Ik serveer het met wat black bean brownie bars die ik verkruimelde en ook met wat kokos chips met pure chocolade (en uiteraard meer aardbeien).

what I eat in a day #1 what I eat in a day #1

Lunch

Heel veel trek had ik niet meer na dit ontbijt, maar eten kon ik wel. Dus ik nam een speltbroodje en belegde 1 kant met mosterd, ijsbergsla, vegan kaas en tuinkers. De andere kant belegde ik met wat vegan mayonaise, ijsbergsla, vegan mortadella en augurkenblokjes. Lekker! De mortadella en kaas heb ik in Duitsland pas gehaald en ik hoop enorm dat ik deze producten ook in Nederland gewoon kan vinden.

what I eat in a day #1 what I eat in a day #1

Diner

“Wat wil je eten?” had ik Mr. Lover eerder geappt. Hij had in de koelkast nog wat broccoli en rijst staan maar hij zei mijn barbecue kip graag te willen eten. Ik haalde kip uit de vriezer, zette de barbecue klaar en maakte marinade voor zijn kip. Ik liep nog snel even langs de supermarkt voor wat tempeh. Deze heb ik gemarineerd in een marinade bestaande uit barbecuesaus, agavesiroop, gemberpoeder, knoflookpoeder en wat rode peper vlokken. Ik heb alles op stokjes geregen met ui en paprika er tussen. Voor de gegrilde tofu gebruikte ik deze marinade en ik deed de tofu op stokjes met champignons en bosui. Lekker! Bij een barbecue horen stokbroodjes en smeersels dus ook dat nam ik er bij.

what I eat in a day #1

Tussendoor

Overdag zat ik echt enorm vol van die gigantische bak nicecream en het broodje dat ik at. ‘s Avonds had ik echter wel zin in een snack dus ik nam een handje Sunbreaks en wow – dat spul is lekker. Ook snaaide ik nog wat groene olijven.

Drinken

Wat drink ik zoal op een dag? Nou – ik begin de dag met Tastea Detox Thee, daar schreef ik al eerder een review over. Verder drink ik voornamelijk water. De dag sluit ik af met de Detox Evening thee. Gemiddeld drink ik zo’n 2 liter water per dag.

PUR YA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here