Verwarm de oven voor naar 220 graden.
Maal de plantaardige burgers fijn met je handen en meng met de ui, knoflook, komijn, koriander, paprika, kerrie, ketjap manis, mosterd, peper en zout. Kneed het geheel goed, de smaken moeten goed verdeeld zijn.
Verdeel het gehaktmengsel in 10 delen en rol overal worstjes van.
Leg op elk velletje bladerdeeg een worstje, vouw het broodje dicht en druk de randen aan met een vork.
Bestrijk elk broodje met wat olie en bestrooi met sesamzaadjes
Bak de broodjes in 20 minuten gaar.
Variatie? Werk met verschillende smaakmakers!
Basis: ui, knoflook, peper, zout, mosterd, ketjap manis, nootmuskaat
Turks: peterselie, komijn, koriander, kaneel, paprikapoeder, peper, zout, ui, knoflook, citroenrasp (of sap),
Aziatisch: ui, knoflook, gember, laos, koriander, komijn, rode peper